......... Datum: 2009-02-28 Tid: 22:21:08

Dagen gick fort

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Från att Filip vakna vid sju imorse tills nu. Har jobbat och sen inte gjort så mycket mera idag. Har känt mig både trött och seg med lite huvudvärk. Ikväll har vi tittat som vanligt på Melodifestivalen. Ätit god köttfärspaj med fruktfylld honungsmelonhalva toppad med vaniljvisp och choklad/vaniljglass till efterrätt. Mycket gott!

Imorgon blir det en tripp till Uppsala för att fira min syster som fyllde år idag. Ska bli kul att ses. Är några veckor sen sist. Så blir inte så mycket bloggande imorrn heller.

Hade gott därute!


......... Datum: 2009-02-27 Tid: 21:54:24

Nu rundar jag av för kvällen

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Vi har hunnit med allt vi skulle idag. Frisören, Willys, Nuevo (lämna tillbaka tunikan, satt ej bra) och allt annat. Ska jobba imorrn och tänkte lägga mig nu. Kan va skönt att få ngn timmas sömn innan Filip vaknar upp igen för lite käk.

Sov gott =)


......... Datum: 2009-02-27 Tid: 12:02:54

Drömmer sig bort lite.. igen.. =)

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Var påväg för många herrans år sen. Var inte tillräckligt modig och blev gravid med en liten dotter strax efter. Har nu tittat runt på massa sidor från Montana. Skulle vara så kul att komma över någon gång och uppleva hela deras kultur. Kanske man ska ta upp intr om något år och köra westernridning. Vore himla skoj =)




......... Datum: 2009-02-27 Tid: 11:30:55

Lycka för en hund är...

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

........... att få ett smarrigt hundben =) Båda ligger i varsin säng och det knastrar för fullt. Husse köpte två stycken ben för flera veckor sedan som jag fann idag när jag röjde i skåpet. Gissa om lycka hos båda *ler*

Annars så har hundarna lyckats skrämma upp en katt i ett träd idag. Inte så högt upp men utom räckhåll för både människa och hundar. De gjorde inget mot katten men den tyckte vi kom alldeles för fort och såg läskiga ut. Så smet iväg.. Uppför.. Snacka om att inte tänka innan flykt. Den hade hela skogen att gömma sig........... Nåväl. Får ha ett öga på katten i trädet och se om den kommer ner självmant.

Filip sover just nu. Har varit trött hela morgonen trots att han somna om i sängen imorse och sov till nio. Undrar om vaccinet fortfarande strular? Funderar skarpt på att skippa badet idag. Dels pga Filip sen så känns det dumt att utsätta mina redan ansträngda bröst med kyla. Vill inte få mjölkstockning...

Hillevi ska ialf klippa håret idag. Och en tripp till Willys för att handla lite. Både hem och till min mamma.

Hade så gott!


Lycklig Wilma =)



......... Datum: 2009-02-26 Tid: 20:47:30

4½ timma

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Ja så länge sov Filip. Plus att han somna om en stund i min famn efter han vaknat. Så när han var pigg så var kl halv sex. Blev ingen frissa för Hillevis del, vi tar det imorrn.

Måste iväg också och handla hem lite färskvaror åt min mamma som ligger rejält sjuk i flunsa. Blir till att ses i dörröppningen. Vill inte bli sjuk.

Ikväll är det kamp i familjen. DIF vs SSK. Tyvvär (för min del) så leder SSK just nu med 3-0. Filip ligger på golvet och jollrar på. Hejjar naturligtvis på djurgården ;-)



......... Datum: 2009-02-26 Tid: 15:34:33

Han bara sover, å sover, å sover..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Filip har nu sovit sen kl ett. Så i skrivandets stund 2½timma. Men jag förstår om han är trött då natten var som den var. Hillevi har just nu kompis hemma men önskar att han vaknar snart så vi kan åka...


......... Datum: 2009-02-26 Tid: 10:38:55

En sån stökig natt..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Filip har hållt låda mer el mindre hela natten. Tror han haft lite ont i benet sen sprutan. Fick alvedon nu på morgonkvisten. Kan säga att han verkligen höll på lyfta taket vid halv fem. Tur att grannen bredvid själv har bebis och inte bryr sig. Det är inte lyhört men ibland så hör man deras bebba på natten. Bebisskrik har rätt hög ljudninvå.

Så nu på morgonen så har vi tagit det lugnt. Filip sov till nästan tio (det gjorde mamma med) och det var skönt efter en sån här natt. Stackars pappa som fick masa sig upp vid halv sex.

Har lovat Hillevi ett besök hos frisören idag och det ska väl gå bra. Jag ska även passa på att gå in på banken och höra om mitt bankkort. Lär väl få ett nytt kan jag tänka.

Blir en lugn dag idag =)


......... Datum: 2009-02-25 Tid: 21:36:13

Nu är det lugnt i huset

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Både Hillevi och Filip sover nu.

Dagen har gått fort. Först till bvc för mätning och 5mån-sprutan. Filip väger nu 9140gr och 72cm lång. Så mamma gissade närmast =) Filip fick sin spruta och det gick superbra. Inte ens en grimash. Höll på att fiffla med den roliga klockan som bvc-sköterskan hade ställt fram. Han har rätt mulliga lår så det kanske inte kändes heller ;-)

Rådfrågade lite om hur jag ska göra med ammingen och hon tyckte som jag. Avsluta det hela för att inte riskera mjölkstockningar. Så nu försöka lära honom att dricka i flaska. Hon tyckte även jag kunde testa vanlig pipmugg. Eller så få gröt. Det innehåller tydligen samma näringsämnen. Gröten gillar han massor så där är det inga problem.

Sedan så åkte jag ner till Lindex. Köpte två stycken toppar. Tog en tripp till Nuevo (klädbutik i stan) och skulle köpa en tunika, tröja och linne. Men mitt kort strulade så köp medgavs inte =( Så fick lägga undan så jag kunde komma ner till banken och hämta ut pengar...

Så då blev det till att åka hem först för Hillevi slutade skolan. Gav Filip lite lunch och skulle då samtidigt läsa broshyrer jag fått från bvc. Då visar det sig att jag glömt både den och bvc-pärmen där alla uppgifter antecknas. *suck* Tillbaks till bvc och hämta sakerna. Sen till banken för att få ut pengar och sen lösa ut kläderna. Sen blev det en tripp till Willys för att köpa lite mjölk och mera barnmat och gröt.

Sen har jag varit hemma och tagit det lugnt. Ut med hundarna i spåret på prommis innan mörkret lade sig. Hillevi har varit på hockeyträning ikväll.

Pga av allt flängande så har Filip sovit lite dåligt så imorrn ska vi ta det lugnt.

Det bästa idag var att Filips overall kom med posten. Vi letade efter en sån på Lindex förra veckan men då var strl 80 slut. Min syster fann en på deras Lindex i Ulricehamn så hon köpte den och skickade den med posten. Han kan precis ha den så tur vi inte köpte strl 74.

Ser han inte ut som UrcellenEllen i den? En blå variant :-P






......... Datum: 2009-02-25 Tid: 10:18:44

Snart iväg till bvc

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Nu har jag ätit frukost, hundarna har fått sin mat plus fått gått ut på toa. Filip ska bara ha lite gröt innan vi åker till bvc och staden.

Hörs senare under dagen...


Snart fyller vår hund Leo 3år. Liten har blivit stor. Ca 42kg mera hund.





......... Datum: 2009-02-24 Tid: 21:47:43

Fasiken så seg man är..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Är väldigt seg ikväll. Funderar seriöst på att runda av för idag redan nu. Imorrn ska vi till bvc. Hade en liten förhoppning om att hinna ner på stan innan en sväng och titta lite efter nya toppar och ev något fint att ha på sig när Filips kusin ska döpas i mars.

Dagen har varit lugn. Var på ca en timmas promenad. Leo var muppig mot en annan hund så han fick gå i koppel hela vägen runt. Nu har han gjort så två gr inom kort tid. Har blivit lite mental träning senaste tiden. Ska surfa runt på hundklubbarna i stan och se om de inte har någon rolig kurs på gång.

Nu ikväll så var jag hos frissan. Klippte upp lite och tog bort slitna toppar. Tydligen så pass lite för både Anders och Hillevi frågade om jag verkligen hade varit hos frissan.............

Och så blir det kungligt bröllop. Skvallerpressen hade rätt denna gång =) Var ju osäker imorse..

Mitt lilla projekt "attdranerpåamningen" går rätt bra. Igår var det jobbigt, lite bättre idag. Filip gillar tydligen varken efterätt eller banan. Så vi kör på med gröt och barnmatsburkar. Han har idag fått amma 2gr. Imorse och nu ikväll. Han har varit glad hela dagen så han borde vara mätt och nöjd.

Och nu så väntar sängen. Ha en skön kväll och sov så gott!

 


......... Datum: 2009-02-24 Tid: 19:07:12

Semlor =)

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Ikväll så har Hillevi och jag avnjutit varsin semla. Jättegott! Anders får sin sen när han kommit hem från hockeymötet.



......... Datum: 2009-02-24 Tid: 10:28:00

Vem gissar rätt?

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 2

Imorrn så är det dags för vägning och mätning av Filip.

Mamma gissar: 9450gr och 75cm lång

Pappa gissar: 9530gr och 77cm lång

Vem gissar mest rätt? Den som ligger närmast får bjuda den andre på något roligt =)






......... Datum: 2009-02-24 Tid: 10:20:38

En strålande dag!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Solen skiner ute, alldeles snövitt, Filip ligger på sin filt på golvet och jollrar högt. Är dessutom fettisdagen idag =)

Dagens planer är att sig ut på prommis om någon timma. Sen när Anders kommit hem så ska jag till frissan.

Om man vill ha en riktigt stor löpsedel så ska man gå in på Aftonbladet. De säger att det blir kungligt bröllop nästa år. Vi får väl se om de får rätt. Vi har väl hört den historien förrut ;-)


......... Datum: 2009-02-23 Tid: 12:21:34

Härligt!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Drömmer sig bort............... =)






......... Datum: 2009-02-23 Tid: 10:52:17

Uppdatering av Smilla

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Det är inte hovböld. En vet. från ATG-kliniken var ut i helgen och tittade. Trodde mer på en senskada som hon förmodligen fått i transporten påväg ner dit. Svullnaden har gett med sig lite, men är det inte helt borta tills imorrn så ska hon röntgas. Hoppas på att hon blir frisk och att hältan/svullnaden ger med sig. Så det inte hänt något mer allvarligt i benet.



......... Datum: 2009-02-23 Tid: 10:31:22

Några bilder med nya kameran

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 2



......... Datum: 2009-02-23 Tid: 07:54:34

God morgon.

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Så nu är de vanliga rutinerna igång igen. Har just sagt hejdå till Hillevi och hennes kompis. De är påväg till skolan nu. Men gissar på att det tar tid då såå mkt snö har fallit. Kul att leka på vägen ;-)

Idag så börjar projekt "dranerpåamningsprojektet" igång. Filip är mer intr av riktig mat och det gör så ont när han bara småsnuttar då och då. Inte kul att ha stenar på sitt bröst =( Så jag får väl räkna med att ha ont i ett par dagar innan allt vänder igen. Ser inte fram emot det..

Ska komma ut idag på prommis och ta med kameran. Det är sjukt (men vackert!!) mycket snö och skogen ser ut som Narniaskogen. Granens grenar hänger av tyngden av snön.

Ska nu gå upp till Filip och se om han vaknat. Han har strulat inatt. Kan vara den jobbiga snorkråkan som sitter för långt in för att få ut den. Han är märkbart irreterad över den. Har ialf ingen lust att lägga mig igen. Är lite smått hungrig med faktiskt.

Hoppas ni har en lika skön morgon =)  



......... Datum: 2009-02-22 Tid: 13:13:58

Se det snöar!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Nu har vår lilla stad återigen blivit vintrig. Snön faller fortfarande!

Kom hem från jobbet för ca 1½timma sedan. Och har hunnit umgåtts både med lillkillen och Anders. Hillevi följde med idag och hjälpte mig på jobbet. Alltid trevligt med lite sällskap. Att vara lantarbetare är en hel del ensamarbete.

Filip har nu somnat och jag tänkte bara skriva klart här sedan gå ut med hundarna en sväng i skogen. Blivit lite brist på långa skogspromenader den senaste veckan.

Anders ligger just nu i skrivandets stund och sover. Lite sliten sen pokerkvällen igår ;-)


En gosig Filip i pappas famn =)


......... Datum: 2009-02-21 Tid: 21:44:08

Rätt låtar..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Klart rätt låtar som gick vidare direkt till final i melodifestivalen!

Filip är vaken än men nu ska hela familjen gå till sängs. Alla är trötta. Ska bara ut med hundarna först.

Sov gott allihop!



......... Datum: 2009-02-21 Tid: 19:47:11

Ladies night

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Ikväll blir det Ladies night.. Ialf nästan påsånär lilla Filip men han lär väl somna snart =) Anders är på poker och lär dyka upp inatt någon gång. Om han inte sover över tom.

Vi har just ätit lite hemmagjorda hamburgare och kollat på tv. Snart börjar Melodifestivalen. Vet inte vilka som uppträder ikväll så det blir en överaskning.

Dagens picnic ute blev rolig men lite kall. Solen behagade inte att lysa på oss som förra helgen.

Har även varit på Willys och handlat mat. Fördelen med att åka en sen fredagskväll är att det inte är så mycket folk i butiken. Tyvvär så har de få kassor öppna då och kön blir lika lång som det vore fullproppat i butiken.....

Nu dags för byte av blöja på Filip, sen blir det festivaltittande.

Hör senare!


......... Datum: 2009-02-21 Tid: 12:35:14

Ut på picnic

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0


Nu hemkommen från jobbet. Allt gick väl. Sedan hämtade jag hem Hillevi från mamma. Nu är varma chokladen gjord och mackor gjorda. Ska ut på vintrig picnic med Anders systers fam. =)


......... Datum: 2009-02-20 Tid: 22:33:08

Japanese Prank

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Japaner är tametusan inte kloka någonstans :-P Sök på "Japanese Prank" på youtube och mängder av sjuka filmklipp dyker upp.





......... Datum: 2009-02-20 Tid: 22:19:37

Tror nog att Maja längtar ut.

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Nu har våran katt Maja varit inne i snart 2mån. Hon sitter i fönstret i vardagsrummet eller på köksbordet rätt ofta och tittar ut. Hon har dock inte försökt att gå ut när dörren har stått öppen. Även fast den stått öppen flera min när man lastat in ex matkassar från bilen. Man undrar vad hon tänker på när hon tittar ut.

Idag så har vi lunchat på Kina. Jättegott! Var längesen vi åt där. Minst ett år sedan. Sedan åkte vi till babysimmet. Anders föräldrar var idag med och tittade. Filip tyckte det var kul idag och sparkade på med sina ben. Dök 3st vanliga dyk och ett dyk från kanten. På slutet blev han dock väldigt trött så vi gick upp lite tidigare än de andra.

Hillevi ville sova över hos mormor inatt igen. Vilket blir den tredje natten i rad.

Nu ska jag titta lite på tv innan sängtajm. Jobb imorrn.

kram på er!



......... Datum: 2009-02-20 Tid: 19:53:31

Stackars Smilla..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Hennes nya ägare hörde av sig idag. Smilla blev halt inatt och hovslagaren misstänker hovböld. Fanns inga tecken av det när hon åkte i tisdags och vet. såg inget heller i måndags under besiktningen. Uppdaterar när jag vet mera.

Stackars lilla tjejen =( 



......... Datum: 2009-02-19 Tid: 22:41:27

Knas-Wilma =)

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Det blev ingen Eskilstuna idag. Orkade inte. Vi åkte istället ner på stan en sväng. Kollade på Lindex och där hade de en jättefin fleeceoverall. Blå med stjärnor på. Tyvvär så hade de bara upp till strl 74 och det har han just vuxit ur. Behöver nu strl 80 för att inte sitta som ett korvskinn. Var sedan till två barn/babybutiker men ena hade slut och den andra var stängd. Så det blir till att leta vidare.

Sedan åkte vi till Karlssons och kollade lite. Hade fått tips från Anders syster att det fanns stora dörrmattor där. Vilket det också gjorde =) Det blev en svart med hundar på. Wilma tyckte den var mycket skön och gjorde den till en sovplats *ler*

Vi har nu ikväll suttit och pratat framtid. Hur livena ska se ut på ett ungefär om några år. Tror vi börjar se ett ljus framåt. En liten dröm från bådas håll som förhoppningsvis ska bli till verklighet.

Sen har vi syndat med att ätit chips och lite godis ikväll. Sett på "Knutby - Vägen hem" på fyran. Som gammal Knutbybo så är det kul att se folk som man träffat och känner igen sen man var liten. Alla platser också som är filmade.

Filip har varit på strålande humör hela dagen faktiskt. Somnade just för kvällen. Hillevi sov över hos min mamma så vi ses imorrn.

Nu ska jag runda av hör för ikväll. Sov gott allihopa!



......... Datum: 2009-02-19 Tid: 14:38:27

Har haft fullt upp..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

.............. så det har inte uppdaterats här så flitigt som jag skulle vilja.

Idag kom mamma och Hillevi hem hit för att äta lunch. Det blev pasta con carne. En lättlagad och god rätt. Hillevi bestämde sig för att sova kvar hos mormor en natt till så hon följde med tillbaka igen. Mamma bjöd oss på lunch med kinabuffe imorrn =) Gott. Var längesen jag åt kinamat.

När Filip har sovit klart så åker vi till etuna en sväng. Tänkte försöka hitta en fin fleeceoverall till Filip på H&M. Anders ska ha ett par jeans på Dressman.

Känner mig trött och seg idag. Hoppas man får lite energi när vi åker iväg senare.

Hörs!


......... Datum: 2009-02-18 Tid: 22:41:45

Nu har gossen somnat för kvällen

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Dagen blev lugn och skön. Vi åkte till Anders föräldrar på em och när vi åkte hem därifrån så somna Filip i bilen. Och har nu varit väldigt pigg hela kvällen tills för ca 20min sen. Tydligen så går det inte att sova sista tuppluren allt för sent. Då är han vaken hela kvällen.

Fick idag mail från Smillas ägare och natten har varit lugn. Även ihopsläppet med de andra hästarna har gått super. Känns verkligen rätt och bra nu =)

Nu ska jag sussa.

Sov gott!


Smilla med en av sina nya kompisar.



......... Datum: 2009-02-18 Tid: 11:53:05

Dags att åka iväg en sväng..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Hillevi ska till mormor och sova över där. Var ett tag sen nu. Vad vi övriga i familjen hittar på får dagen utvisa. Vill ialf ut på promenad och prova kameran som Anders fick i present.

Idag kom Filips kläder jag beställt från Rackamaja. De ser ut att passa utmärkt =)

Vi hörs lite senare..



......... Datum: 2009-02-17 Tid: 22:23:25

Allt gick bra..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Nu är Smilla framme i sitt nya hem. Klev av lastbilen utan problem och knallade in i stallet som hon alltid bott där. Det är min tjej det. Hetsar aldrig upp sig. 11tim i en lastbil gjorde henne ngt stel i benen men var vid gott mod och åt höet som hon fick. Hoppas på att få bilder imorn på henne.

Ska runda av här för kvällen. Sov gott!


......... Datum: 2009-02-17 Tid: 14:07:37

Goddag!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Idag känns det lite tungt och jobbigt. Smilla åkte imorse till både mina och min medskötares tårar. Usch. Det var det värsta pålänge =( Hon ville inte gå upp på lastbilen med chauffören utan jag fick leda in henne. Hon litar på mig och så stänger man in henne där i smala spiltan. Lilla skruttan... Det känns dock bra att jag vet att hon kommer fram till ett mycket gott hem bland andra hästar. De nya ägaren hör av sig när hon kommit fram.

Att lämna ifrån mig en häst (2st inom ett halvår) vill jag aldrig nånsin va med om igen. Så nästa gång (om det blir en till häst) så blir den kvar förevigt hos mig.


Har varit annars på jobbet en sväng. Och lite senare idag ska jag och mamma till Willys en sväng. Så dagen blir lugn. Har ont i huvudet men det är nog för alla spänningar börja släppa.

Vi hörs lite senare.




......... Datum: 2009-02-16 Tid: 20:34:44

Hajar du?

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Äntligen så har jag funnit en dress som jag tyckte var hur söt och tuff som helst när jag såg den för första gången i höstas. Igår så fann jag den på en webbutik som säljer märkeskläder för baby´s.

Visst är de hur söta som helst? =)  www.rackamaja.se  Har dessutom Jätterea! Hoppas på att få hem kläderna inom några dagar.



......... Datum: 2009-02-16 Tid: 19:43:21

Hipp hipp hurra!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

För våran Anders idag som fyller hela *piiiip* år idag! =D Han firades på sängen imorse med frukost.

Dagen har varit lugn annars. Hillevi kom hem på förmiddan (sov ju över hos granntjejen). Smilla vet.besiktade idag och allt ok så imorrn åker hon. Min söta tjej.............

Sen var vi till Willys och handlade lite, för att sedan åka till Mcd. Filips första Mcd-besök. Vi har bara tagit drive-in när vi varit där.

Inatt så kommer min syster med fam. hem från Thailand. Ska bli kul att höras av imorrn. Hoppas planet går som det ska så det inte blir några förseningar.

Nu ska vi äta lite tårta. Och sen dags för Filip att sova.


Filip på McDonalds



......... Datum: 2009-02-15 Tid: 21:11:46

Gokväll!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Som de flesta dagarna så har dagen gått fort. Har hunnit med jobba, städa, fått besök av Anders förälder, lagat middag, diskat och tvättat den första tvätten i vår nya tvättmaskin. Fixat med hundar osv....

Hillevi sover över hos sin grannkompis så det är lite tyst i huset nu. Filip knorrar dock, somnar inte in ordentligt i sängen.

Gårdagskvällen bjöd på massa Melodifestival och sedan filmen "Bruce- Den allsmäktige". Alltid lika rolig att se! =) Jag tippade helt rätt på vilka låtar som skulle gå till final och andra chansen *ler* Gillade både H.E.A.T och Måns. Även nostalgigruppen Lili&Sussie.

Filip var på utmärkt humör idag när farmor och farfar var här och satt i bådas knä utan att bli ledsen. Hoppas blygheten har släppt nu.

Nu ska vi kvällsfika lite här. Få se om det blir ngt mera här senare. Annars hörs imorrn!




......... Datum: 2009-02-14 Tid: 15:22:53

Svisch... Så fort går dagen idag..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Dagen har gått med rasande fart. Morgonen började med att Filip vaknade (för första gången sen han somna igår strax innan åtta) kl 6 och låg i sängen och pratade. Var sedan vaken till strax efter sju. Då somna han, och jag med. Hade tänkte åka tidigt till jobbet men så blev det inte. Anders släppte av mig på jobbet strax efter kl nio innan han, Hillevi och Filip åkte till Etuna och hämta tvättmaskinen.

Jobbpasset gick bra. 2½tim. Några boxar var rätt nedgeggade men under kontroll. Så mockningen av de 185 boxarna gick bra. Ca 1500st grisar som har fått boxarna fina =) Samma sak imorrn igen........

Sen blev vi bjudna på korvgrillning. Anders systers familj ville fira Anders födelsedag (som är på måndag) idag. Lilltjejen har vattkoppor så känns lite dumt att få hem såna just nu när Filip är så liten. Så vi firade utomhus i det vackra soliga vädret.

Nu har Anders och Hillevi åkt till Scaniarinken för att heja fram SSK till seger mot Luleå. Hoppas de får en kul stund. Nu ska jag ta och väcka upp Filip som ligger och sover i vagnen än.

Hörs senare!



......... Datum: 2009-02-13 Tid: 21:41:34

Vi är alla trötta..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

...... så nu går vi till sängs. Hillevi skulle ha varit på klassfest ikväll men var så himla trött att hon orkade inte. Sov 1timma efter vi kommit hem från babybadet (som förövrigt gick bra). Sen har hon varit helseg hela kvällen. Anders har just lagt sig och jag ska bara ta ut hundarna en sista gång. Sen så ska jag också lägga mig. Jobb väntar imorrnbitti. Vilken härlig fredagkväll. Hoppas ni har det trevligt.

Sov gott =)



......... Datum: 2009-02-13 Tid: 10:26:38

Blogg.se strula igår

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Var väldigt svårt att gå in på Blogg.se igår. Försökte logga in men det strula plus när man väl kommit in och skrivit sitt inlägg så försvann det. Så ledsnade till slut. Nu tycks det dock funka =)

Bjöd hem min mamma på lunch igår (se nedan) och blev kvar till kvällen. Mysigt. Filip var på gott humör hela dagen.

Nu idag så ska vi ner till stan en sväng, babysim och Hillevi ska på klassfest ikväll. Sen får hon sportlov i en vecka. Härligt!

Fick en bild från min pappa på Norderön. Man längtar att koma upp när man ser såna härliga vintriga bilder. Men sen när man tittar på systers blogg. Så blir man väääldigt sugen på värme och sol. Man vet inte vilket ben man ska stå på riktigt :-P

Vi hörs!


Tänk att få hoppa i dessa snövallar =P



......... Datum: 2009-02-13 Tid: 10:18:15

Pasta- och kasslergratäng

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

En god lunch som jag bjöd min mamma på igår =)



Pasta- och kasslergratäng

3 dl fjärilsmakaroner
1 köttbuljong
400g kassler
3 dl färska champinjoner
3 tomater
1 burk (295g) champinjonsoppa
1 dl matlagningsgrädde
2 dl lättmjölk
3 vitlöksklyftor
1 krm svartpeppar
1 dl riven ost
1 kvist persilja

" Koka makaronerna med buljontärningen och lägg i en smord eldfast form. Strimla kassler, skiva champinjoner och blanda ner i formen. Skiva tomaterna och lägg ovanpå. Blanda champinjonsoppan med matlagningsgrädde och lättmjölk. Krydda med vitlök och svartpeppar och häll i. Strö över ost. Gratinera i 225 grader ca 15-20 min. Strö hackad persilja över och servera "





......... Datum: 2009-02-12 Tid: 10:11:04

DIF VS SSK

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Undrar vad lillen kommer att välja? =P Går han Mammas eller Pappas väg? 
Förmodligen så går han helt sin egen väg och hejjar på Brynäs kanske?? =D






......... Datum: 2009-02-11 Tid: 23:19:49

Totalt fiasko

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Det blev ingen tvättmaskin ikväll. När vi kom till adressen så trodde vi att det fanns ett nummer som hette 33. Det visade sig vara 5st portar med ca 8lägenheter i varje. Vi visste inte vilken bokstav det var på porten och hade heller inte namnet på den som bott där. Mannen städade ur sin mors lägenhet. 

Så när jag skulle ta fram min lapp där jag skrivit upp mobilnumret på visade sig att den var hemma **piiiiiiiiiiiip**!!! Så vi fick åka hem igen UTAN maskin =(  Väl hemma så ringde jag honom och vi har bokat ny tid på lördag fm. Nu har jag alla uppgifter så ingen risk att vi inte hittar.

Annars så har dagen varit relativt lugn. Var ut i motionspåret på promenad ca en timme på förmiddan. Där träffade vi en jättesöt Jack Russelhane med sin matte. Hundarna tyckte det var roligt att lattja lite =)

Hillevi har sedvanligt varit på hockeyträning idag. Hon kämpar på. Jag tycker det är lite mycket med 3 träningar i veckan. De spelar ju inte ens matcher denna säsong. Vill ju inte att hon ska slita ut sig. Imorrn har hon friluftsdag med skolan på IP så vi ska packa matsäck imorgon.

Nu ska jag runda av här för ikväll. Sov gott!


Filip, ca 3v med sin nalle Bosse


......... Datum: 2009-02-10 Tid: 23:09:20

Nu är det kvällen igen..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Dagarna går så himla fort! Känns som jag vakna bara för några timmar sedan. Dagen har gått i lugnets tecken. Har grejat lite här hemma mm.

Grannen bjöd på fika nu i em. Kul att knyta ny bekantskap. De har också en liten baby. 2v yngre än Filip. Hur söt som helst =)

Hillevi fick ikväll åka med sin kompis och prova luftgevär. Hon kom hem med flera tavlor och de flesta hade 8-10 poäng. 10 är bäst. Duktig tjej! Hon fick nu blodad tand och vill prova nästa vecka igen.

Idag så tog Anders över min ögoninfl som jag haft till och från i en vecka. Han ser inte vacker ut. Hoppas det går över fort. Och att det inte sprider sig tillbaka till mig eller vidare på barna.

Nu ska jag gå ut med hundarna en sista sväng.

Hörs imorrn!


......... Datum: 2009-02-10 Tid: 09:59:17

En hall full av sopor

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Ja så blir det om man glömmer ta ut soporna när man går ut med hundarna sista gången på kvällen. Vaknade av att Wilma la sig på mattan i vårat sovrum. Efter en stund så börja hon svassa runt och ville plocka på lite uppmärksamhet så bad jag henne gå och lägga sig. Kl var ju 3 på natten. Efter en stund så hör jag hur det prasslar nere i hallen. Går ner och där står Wilma bland allt skräp i hallen. Busfrö! Hon hade troligtvis röjt loss innan hon kom upp till oss när vi sov. Så det blev till att plocka upp allt i ny påse och ställa in i badrummet. Kan säga att det dröjde länge tills jag somna om sen.........

Annars så har morgonen nu bestått av att ringa massa telesamtal. Veterinärer, Smillas köpare osv. På Tisdag så flyttar hon.

Filip har somnat så nu ska jag gå ut och rasta av hundarna. Sen ta disken som inte blev gjord igår.

Hörs senare!


......... Datum: 2009-02-09 Tid: 21:33:24

Ytterligare en bild på gossen.

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Kan inte låta bli. En bild till idag från skogspromenaden på Leo =) Imorrn så ska jag och mamma på prommis. Ska tydligen bli fint imorrn med. Nu blir det inget mer här för idag.

Hörs imorrn!



......... Datum: 2009-02-09 Tid: 14:46:42

Äntligen!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Idag så har jag köpt en tvättmaskin! Vi ska hämta den på onsdag i Eskilstuna. 600kr för en Bosch. Knappt använd =) Inga fler tvätt-tunnor till min mamma. Ska köpa något riktigt fint som tack för hjälpen/lånet till min mamma *ler*

Har varit ute med dogsen i en timma på förmiddan. Filip sover än i vagnen men det börjar bli dags att väcka upp honom. Hundarna röjde på som vanligt i skogen.



......... Datum: 2009-02-09 Tid: 10:12:33

Vilken härligt väder!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Solen skiner och några minus. Precis vad jag önskade mig igår innan jag gick och la mig =)

Filip har just somnat, men efter det så går vi ut på en promenad. Hoppas det finns lite batterikraft kvar i kameran. Då får den följa med ut.

Nu står tv´n på och kanal VH1. Min favvomusik kanal. Där spelar de gamla goda hits från 80-90talet plus ny musik. Passar mig precis, 70-talist som man är *ler*

Nu ska jag kolla vidare här på nätet så uppdaterar jag mer senare idag.

Vi hörs! 


......... Datum: 2009-02-08 Tid: 21:52:42

Parabolen uppe =)

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Parabolen uppe =)

Och vi har ljud och bild! Vi var rädda att vinkeln skulle bli för snäv men det var inga problem. Och ingen ramlade ner för stegen heller ;-) Filip satt länge hos Farfar och myste sen vid fikat. Filip är så underlig ibland. Vissa dagar så skriker han rätt ut om någon tittar på honom sen så är han hur charmig som helst.

Jag gick ut med Leo sen på en skogstur. Han körde sitt race i skogen. Den blöta snön flög överallt. Mina skor blev helt genomvåta så det blev lite kallt efter ett tag. Nu vill jag att det antingen fryser på lite (för att slippa slasket) eller så kan det torka upp. Allt blir så skitigt. Hillevi byter strumpor och byxor flera gr dagen nu =(

Denna vecka så har Anders körvecka så man blir lite hänvisad till hemmet. Blir väl lite promenader och annat skoj. Lät som min mamma skulle ta en promenad hit på tisdag så då blir det lite roligare.

Andra tankar som går nu är hur lilla Sessan (min systers bebis) klarar flygresan inatt till Thailand. Förmodligen alldeles utmärkt. Kommer sakna er! Hoppas ni får en härlig vecka i värmen.

Nu ska jag ta en nattamacka innan dags för sängen. Känner mig piggare från förkylningen så det går åt rätt håll =)

Sov gott!


......... Datum: 2009-02-08 Tid: 21:42:10

Hoppas jag gör rätt nu.

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Hoppas jag gör rätt nu.

Annars så får jag ångra mig resten av livet. Lilla Smilla är såld. Till en familj söderut som har flera Friesrar på gården. Så det känns gott att hon kommer till ett bra, aktivt hem. Nu ska hon bara genomgå vet.bes sedan kommer hon flytta.

Friesertiden blev alltför kort i mitt liv denna gång. Men om några år. När lillen är större. Fast ekonomi, hus på landet så kommer en svart att få flytta hem till mig igen. Vem det blir får tiden utvisa.


Smilla, några timmar gammal.


......... Datum: 2009-02-08 Tid: 12:45:47

Bloggfri dag igår.

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Ja igår blev det inte mycket gjort med datorn. Dagen bara flög iväg och själv så känner jag mig inte alls i form. Igårkväll när det blev lugnt så drog allt igång på allvar.

Igårmorse så var jag och jobbade. Gick bra och det var trevligt då jag hade både min chef och nya arbetskamrat där. En kille som jobbar som maskinförare. Började i augusti någon gång.

Sedan så hem för att städa upp lite tills Anders syster med familj kom på besök. Blev fika och en hel del Guitar Hero.

Nu idag har jag inte gjort många knop. Förkylningen strular ochjag är jättetrött. Svärfar är här i skrivandets stund och hjälper Anders med att få upp våran parabol. Hoppas ingen ramlar ner för stegen =S Filip ligger på sin filt och leker med sin fluga.

Har hänt en del andra saker idag med som jag uppdaterar senare om.

Hade så bra sålänge!


......... Datum: 2009-02-06 Tid: 22:16:08

Känner mig lite urrig..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Vet inte om det är förkylningen som strular eller att man bara är väldigt väldigt trött? Jag tänkte bara skriva några rader här sen gå och sova.

Vi har idag varit hos farmor och farfar en snabbis. Filip slog på sin charm och var glad i princip hela tiden. Farmor hade stickat en jättefin mössa åt Filip =)

Sen åkte vi till badet. Hillevi kom hem i tid men ville vara kvar hemma och va med sin klasskamrat Filip istället. Hon kom hem sen strax innan 18. De umgås väldigt mycket nu. Någon liten flört där kanske? ;-)

Hur som helst så gick babysimningen bra. Filip fick idag dyka två gånger. Första gick bra, andra fick han sig en liten kallsup. Men han blev aldrig rädd eller ledsen. Han tyckte det var kul idag och sprattlade på med sin små ben.

Ikväll så åt vi "Goa Grytan" från viktväktarboken. Får klart godkänt på så när att det var lite smakfattigt. I med mera salt och peppar nästa gång.

Imorrnbitti så ska jag iväg och jobba. Hoppas jag känner mig piggare då. Annars blir det ett tungt pass.

Sov gott!



......... Datum: 2009-02-06 Tid: 10:54:28

Undrade lite vad jag gav mig in på....

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

....... när jag gick ut med vagnen och hundarna imorse. Jisses vad med snö. Vagnen blev riktigt tung att skjuta på. Har nog fallit upp emot 5cm kramsnö. Wow tänker ni säkert uppe i norr men här är det mycket OCH tungt *ler* Nåväl... Hundarna blev glada av att springa och leka i ca 45 min. Filip sov sött i vagnen medans jag fick min konditionspass. Så det blev bra ialf =)

Nu ska jag packa badkläder och handdukar så allt är klart när vi kommer hem från Farmor & Farfar. Hillevi får följa med till badet bara hon kommer hem i tid från skolan.

Vi hörs!


......... Datum: 2009-02-05 Tid: 21:54:54

Matinspiration av Viktväktarboken

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Idag har jag kollat igenom Viktväktarboken som min syster köpte åt mig. Massa nyttiga, men framför allt roliga recept! Imorgon så blir det "Goa Grytan". Återkommer om den var god ;-)

Idag så var Filip bara mm från att rulla från rygg till mage. Armen tar i under honom än så orkar inte riktigt runt. Men gissar på att vändningen kommer när som helst! Filip har varit på gott humör nästan hela dagen. Har njutit av mormors närvaro idag och kunde sitta i knä ialf 5 min innan han blev mammig. När han är i mitt knä så är han hur glad som helst mot andra. Knasboll det är vad han är =)

Dagens BVC-träff ställde jag in då mitt vänstra öga har börjat strula igen. Orkade inte vara social med knallrött öga som kliar och är irriterat. Blir flera träffar framöver.

Hillevi har gjort en snögrotta med sina kompisar här på gården ikväll. Det planerades och skottades snö för fulla muggar. Låter som det ska bli mera snö till helgen. Vet inte om jag vill ha mera just nu. Vill ju ha våren nu!

Dagens bästa och gladaste kommentar var idag när min mamma sa att hon tyckte att Leo hade stabbat på sig =D Och det har han verkligen. Fiiina killen!

Imorgon så åker jag och Filip till farmor å farfar. Sen blir det babysim igen på em. Tror Hillevi följer med och tittar också.
Nu ska jag slötitta lite på tv, sen sängtajm.

Sov gott!


Idag har Leo varit väldigt kelsugen med Filip. Ville väldigt gärna dela filt med honom på golvet =)



......... Datum: 2009-02-05 Tid: 11:18:37

Nu hemma.

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Hemma

Så nu har bilen lämnats på Bilia. Stannade till hos mamma påvägen hem och kul nog så följde hon med mig hem.

Uppdaterar senare idag.



......... Datum: 2009-02-04 Tid: 23:08:12

Gokväll!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Gokväll!


Dagen har gått med en rasandes fart. Imorse så sov Filip ovanligt länge, som tur var så gjorde även kusin Ellie det så vi slapp stressa till öppna förskolan. Det var kul att gå dit. Massa barn och föräldrar. Barna var alla i krypåldern så våra var yngst. Det var sångstund med både gamla som nya barnlåtar. Ska försöka ta mig dit nästa vecka igen. Hoppas på kusin vill följa med då också.

Sedan så var vi till stallet en sväng för att sedan åka till min syster och hennes lilla Astrid i Uppsala. Vi träffades på Gränby och åt middag, strosade runt i affärer. Hittade ett par Lundmyrbyxor åt Filip på rea och Hillevi fick en film. Hoppas vi ses snart igen efter er semester. Är inte alls avis på eran resa ;-)

Nu väntar sängen för imorrn så måste jag köra volvon till service kl 8. Sedan gå hem. Tar dock ett stopp hos min mamma först innan jag knallar hemåt. Sen imorrn em är det träff med föräldergruppen. Eftersom jag inte har bilen så blir det till att gå. Igen......... Hoppas på att bilen är klar efter det så kan jag hämta den. Bilia ligger ett par hundra meter därifrån.

Sov sött!


Kusin Ellie och Filip på öppna förskolan. Sötnosar =)





......... Datum: 2009-02-04 Tid: 07:54:47

Uppe med tuppen..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Gomorron!

Idag är det ingen ide att gå tillbaka till sängen för att vila. Har just släppt iväg Hillevi till skolan. Klockan 10 så ska jag möta upp Anders syster med bebis på Familjecentrum och gå på öppna förskolan. Sen ska jag och Filip till stallet igen. Så uppdatering sker senast i eftermiddag här.

Är riktigt glad och nöjd att jag fick till min blogg igår. Men liiite hjälp av min syster (få bort en länk) så gjorde jag allt själv. Kan säga att jag är verkligen ingen expert på att knacka html-koder.

Nu ska jag titta på kanal 5 ett tag till. Filip lär vakna när som helst skulle jag tro.
                                                                                


......... Datum: 2009-02-03 Tid: 22:39:53

Utmaning!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Jag har blivit utmanad av jennyn.



1. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?
Ja

2. Vilka sorters djur har avsiktligt bitit dig?
En sugga, högg mig i huvudet =(

4. Vilken tecknad/animerad Disneyfilm är din absoluta favorit?
Robin Hood

5. Har du något mål som du vill uppnå just nu?
Få bättre kondition

6. Är du allergisk mot något?
Mot pollen

7. Väljer du att köpa ekologisk mat istället för "vanlig" när det finns som alternativ?
Köper inte ekologiskt. Dyrt och för att det ekologiska inte är helt ekologiskt. Finns alltid några "luckor" i produktionen

8. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?
Dammsugning

9. Vilken sport/idrott har du hållt på med som längst?
Hästar (är det en sport?) Annars några år med fotboll

10. Tror du att pengar kan köpa lycka?
Nej

11. Står du helst framför eller bakom kameran?
Bakom

12. Sjunger du i duschen?
Nej

13. Tar du några vitaminer/kosttilskott?
Nej

14. Vilken sorts frukt åt du senast?
Clementin

15. Har du gjort något du ångrar den senaste månaden?
Nej

16. Vilken hårfärg föredrar du på det motsatta könet?
Spelar ingen roll men har alltid fallit för mörkhåriga killar

17. Hur spenderas en födelsedag allra bäst?

Med familj och kompisar

18. Brukar du handla på kredit?
Har hänt

19. Har du någongång handlat på Gekås i Ullared?
Har inte varit där

20. Vad tänker du göra nu när frågorna är slut?
Fortsätta greja här på blogg.se


Utmanar alla som läser min blogg att göra den här listan =)


......... Datum: 2009-02-03 Tid: 21:32:12

Färdig! För nu ialf =)

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Nu är jag klar med ombyggnaden. För nu ialf. Finns lite småfix här och där men det blir en annan dag =)


......... Datum: 2009-02-03 Tid: 13:20:27

Blogg under arbete...

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Nu ska det här göras om när vi äntligen fått bredband! Så hoppas på fint resultat här till kvällen.

Kraam


......... Datum: 2009-02-03 Tid: 11:00:48

Shaun!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Idag blir det en lugn dag. Ska till stallet om någon timma. Söta Smilla ska få en liten promenad tänkte jag.

Filip somna gott igår efter han hade ett raseriutbrott. Antagligen ont i magen plus sin förkylning. Ju mer han blev ledsen ju mera snor. Och då kunde han inte snutta på nappen vilket gjorde honom jättearg.

Idag är han på lite bättre humör. Har tömt sin mage nu på morgonen men är lite småirreterad. Kan det va tänder som stökar med mån tro?

Har ni sett Fåret Shaun? Störtskön serie som går lite då och då på barnkanalen =)





......... Datum: 2009-02-02 Tid: 21:41:22

Bredband!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Äntligen så har vi vårat bredband igen. Tog ganska precis en månad. Det får en att inse att tiden går riktigt fort. Känns som det är bara någon vecka sen vi flytta in här. Imorrn är det en månad sedan. Hua.

Nu ska jag greja lite med frontpage och se om jag kan få ihop någon hemsida/blogg.

Vi hörs!


......... Datum: 2009-02-02 Tid: 16:15:27

Lite ändrade planer men trevligt ändå

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Ja det blev ingen promenad efter frukost. Min mamma ringde och sa att hon kunde komma över med dropparna. Så vi hade en mysig stund istället till kl halv tre. Då skulle hon till vårdcentralen. Hon bjud på köttsoppa till lunch med fralla till. En rätt som vi bjuder varandra på nån gång ibland . Våran grej sen jag var liten =)

Gick istället ut med hundarna efter kl tre och gick ca halvtimma. Solen började gå ner och det var mysig röd färg i himlen.

Tog två kort på Leo. Har han inte gått och blivit krallig? =)

Uppdaterar senare ikväll med då förhoppningsvis vårat bredband!

Här så glad så knappt svansen syns =)


Looking Good! Kolla musklerna i bogen och bakbena =)
 


......... Datum: 2009-02-02 Tid: 10:20:11

Vilket härligt väder!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Ja som rubriken lyder är det idag. Lite kallt men solen är framme! När vi ätit klart frukosten så ska vi ut i vinterlandskapet på promenad. Kan behövas då Filip sov väldigt dåligt inatt.

Min älskade mamma köper ut droppar till mitt öga idag på apoteket. Hämtar dem senare idag.

Nä nu frukost, sen ut. Ska försöka att inte glömma kameran denna gång.

Vi hörs!


......... Datum: 2009-02-01 Tid: 19:56:02

Gokväll

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Den här dagen har varit lång. Kanske för att man gick upp i tid och har hunnit med så mkt.

Åkte och jobbade idag. Det var både kul och "skönt" att få jobba. Att få ta i så man är slut och känner att man har varit duktig. Alla grisar fick rent och fint. Tog ca 3½tim att gå igenom alla stallar. Enda som jag kände var att det var mycket stökigt runt om. Mycket halm på golvet och så. Men jag förstår om min chef inte hinner med allt hela tiden då han alltid har minst 3st olika jobb i gång samtidigt och är nu helt själv med grisarna. Jag gissar på att jag kommer få riktigt ont i ben och mage (träningsvärk) inom några dagar.

Mitt öga är som det är... Gör ont, svullet runt om och rinner. Vaknade inatt två gånger och då kunde jag inte öppna ögat. Det var så igenkladdat =( Imorgon så åker jag till apoteket och kollar om de har någon salva som kan lindra.

Filip har blivit förkyld också.. Han hade 38.1 i temp nu när han la sig. Har varit mycket trött idag och lite grinig/rastlös. Är snuvig och hostar lite. Stackars liten..

Nu i em så hann jag gå ut med hundarna i skogen. Blev den vanliga rundan på ca 40min. Mörkret la sig dock fort och vi fick gå snabbt för att hinna hem innan det blev helt svart. Min kondis är bättre nu efter alla långa promenader den sista tiden. Blev varm men inte anfådd som jag var i början. Skämdes rejält då av min dåliga kondis.

Hillevi har lekt med sin grannkompis nästan hela dagen och sitter nu och tittar på Bobster. Skola imorrn så ingen uppesittarkväll ikväll.

Anders ska se SuperBowl inatt och har lagt sig för att vila. Han åker till våran kompis Pär och kollar på viasat. Gissar på att han är rejält trött imorrn när han ska åka till jobbet.

Nu ska jag göra Hillevi sällskap innan dags för sängen. Jag blir inte uppe så sent jag heller ikväll.

Vi hörs!

Till Gabriella