......... Datum: 2009-05-31 Tid: 21:44:02

Kakslottet

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Idag bjöd herrarna sina respektive mammor på utflykt. Till kakslottet som Kusin Samuel sa. Gulligt namn på Taxinge Slott. Men det är verkligen värd sitt smeknamn. De har en buffe av alla sorts kakor och bakelser man kan önska sig. Underbar slottsmiljö intill mälaren där både nya båtar som gamla ångbåtar åker förbi. Det var soligt och fint och alla på topphumör. En lyckad utflykt med andra ord!

Efter utflykten så åkte vi på husvisninen som var inplanerad sen en tid tillbaka. Ojoj så himla fint!! Vi är verkligen intresserade. Men det var nog alla andra som var där också. Längesen det var så fullt på husvisning vi varit på. Och mäklaren berätta innan vi åkte att budet hade redan gått upp med 125.000kr. Krävs väl ett mirakel denna gång om detta ska bli vårt.

Annars så har vi haft en toppenhelg med soligt vackert väder. Hoppas värmen håller i sig lääänge.

Sköt om er!


......... Datum: 2009-05-31 Tid: 10:37:42

Happy Mothers day

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Idag är det mammornas dag =) Och det har herrarna uppmärksammat och bjuder iväg oss mammor i familjen på okänd plats och evenemang. Jättekul! Så nu ska vi bara väcka upp Filip som sover förmiddaslur och sen åker vi.

Grattis alla andra mammor idag!




Bilderna som jag lovade igår ;-)


Hillevi in action. Matchen slutade 5-1 till Hillevis lag. Duktiga tjejer!!


Filip provar farfars Harley! 


......... Datum: 2009-05-30 Tid: 19:52:27

Grand Finale

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Nu är det dags att titta på årets sista Robinson. Återkommer senare med bilder från dagen.

Hörs!


......... Datum: 2009-05-30 Tid: 10:04:41

Fotbollsmatch

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Idag så blir det hemmamatch för Hillevi i fotbollen. Börjar kl elva men hon har redan åkt i förväg för att möta upp sina lagkamrater innan det börjar. Jag tar nog Leo (vår hund) och tittar. Är bäst om Filip är hemma och sover sin förmiddas lur ordentligt. Vi ska ev ut till farfar senare idag och bra om han är pigg då. 

Jag har även tagit min syster utmaning idag. Att visa upp sitt barns favotitnalle eller snuttefilt. Filip har en nalle som heter Bosse som han fick av sin far i välkomstpresent. Den är mycket populär.

 



......... Datum: 2009-05-28 Tid: 09:26:12

Godmorgon

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Godmorgon på er alla! Kan man få bloggtorka? Isåfall är det vad jag drabbats av =/ Dagarna har liksom rullat på och lusten att skriva ner har varit minimal. Nåväl nu sitter jag här igen =) Idag så ska jag unna mig lite lyx på egen hand. Ska till frissan och klippa håret. Härligt. Kort blir det denna gång. Var längesen nu och kan va skönt nu när det blir sommar. Mamma ska gå en runda med Filip i vagnen medans jag är där. Vi ska försöka tajma in hans förmiddagslur så han sover gott hela tiden. Annars så är allt toppen här. Känner mig lite svälld i halsen men det är garanterat pga all pollen ute. Bilen har ändrat färg från grå till gul. I tisdags så var jag och Filip på babysång. Första på vääldigt länge. Tror det kan va nyttigt för honom att komma ut mera bland små bebisar än vad som varit de sista månaderna. Han är väldigt blyg och framförallt mammig. Vi sammanstrålade där med faster och kusin. Blev även bjudna på fika efteråt ute i det vackra vädret. Vi ska till babysång nästa vecka igen, sen så är det sommaravslut. Terminen blev kort *ler* Får va mer seriös i höst sen. Nu ska jag ta och fixa iordning medans Filip är nöjd i sin gåstol.



......... Datum: 2009-05-25 Tid: 13:57:16

Bloggfria dagar

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 2

I helgen blev det paus med bloggande. Min pappa var ju här och familjen går ju före bloggandet. Idag så rullar han hemåt igen. Ca 60mil enkel resa. Jag hoppas att vi kan komma upp några dagar i sommar. 

Igår så upptäckte vi fel på våran älskade vagns hjul. Troligtvis så hände det under flygresan från Kreta. Vagnen har ju stått nästintill stilla sen vi kom hem så vi har inte sett det. Anders måste kolla igenom två av hjulen. Framhjulet är snett och ena bakhjulet åker ur från hjullagret =/ Anders, jag och Filip var på långprommis igår och då upptäckte vi felen eftersom det lät mysko efter ett tag. Skit också. Hoppas det går att laga. Trivs så bra med vagnen.

Hillevi slutade tidigare idag från skolan. Lärarna skulle iväg på ngn sorts konferans. Men Hillevi har inte ro att sitta inne så hon och en kompis har dragit till fotbollsplan för att träna inför fotbollscupen som ska va på onsdag. Duktiga tjejer =)

Jag vill så gärna klippa håret. Funderar på att mamma ska få sitta barnvakt åt Filip för första gången. Ta en drop in nere på stan. En enkel klippning tar ju inte så lång tid. 

Ikväll så åker vi på en husvisning och en till är bokad i helgen. Spännande =)






......... Datum: 2009-05-22 Tid: 21:21:31

Tittar in...

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

... som hastigast. Min pappa är på besök. Vi har haft en bra dag. Vi har grillat och nu sitter vi och moffar chokladbollar till Idol. Filip gillar att ha sin morfar här, Hillevi likaså. Vet ej vad som sker imorgon men något ska vi säkert hitta på. Ska nu återgå till de andra.

Hoppas ni har en toppenkväll!


Filip och Morfar Bosse

 
Filip på alla fyra!! =)


......... Datum: 2009-05-21 Tid: 22:39:53

Stolt mamma =)

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Idag så ställde sig Filip sig på alla fyra flera gånger och balanserade =) Duktiga killen! Så inom snar framtid kanske man får se en krypandes gosse härjar runt på golvet!

Annars så har dagen blivit lika bra som jag hoppades på. Hann med allt på förmiddan. Baka, laga mat, städa upp lite osv. Sedan fick vi fint besök av Anders syster med familj. Blev en trevlig fikastund. Fikabrödet blev godkänt. Ni kanske inte vet men jag har ingen talang när det gäller bakning. Bränner eller misslyckas som oftast med mina kakor. Trots att jag följer receptet helt och hållet. Så när det lyckas så blir man extra glad *ler*

Ikväll så var jag ut med hundarna ut i skogen. De röjde loss för fullt. Leo tog nog ut sig lite väl hårt i värmen så lunkade sakta bakom mig med en riktig lång tunga när vi gick hem. Är så skönt att man kan ha de lösa ute. Sticker inte iväg eller jagar något. 

Nu ska jag runda av för ikväll.

Sov gott allihopa!




......... Datum: 2009-05-21 Tid: 10:53:21

Effektiv

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Efter en tröstlös natt med Filip så har dagen ändå börjat rätt okej. Vi får fikabeök i eftermiddag så nu står en kladdkaka i ugnen och gräddas. Snart ska Hillevi och jag göra Smartieskakor (fixar upp recept senare). Pastasalladen kommer göras inom kort. Solen skiner och jag känner mig allmänt pigg. Ser ut att bli en toppendag helt enkelt =)

Vad gör ni på denna lediga dag?


Smartieskakor *mums*





......... Datum: 2009-05-20 Tid: 21:59:24

Dagen slut snart

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 6

Dagarna verkligen springer iväg. Har nu i kväll varit på apoteket och willys med min mamma. På willys handlade jag hem massa gott. Imorgon så blir det pastasallad till lunch. Var så längesen jag åt det. Så imorgon ska jag fixa ihop pastan, salladen, fetaost, soltorkade tomater, körsbärstomater, parmaskinka till en god sallad. Vattnas redan i munnen =) 

Hoppas ni haft en lika bra dag som vi har haft!




......... Datum: 2009-05-20 Tid: 15:41:43

Snart långledigt

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Snart så är hela familjen hemma och dags att bli långledigt. Imorgon är det ju skärtorsdag och både Anders och Hillevi är lediga på fredag, sen blir det helg. På fredag kommer min pappa som bor i Östersund och stannar över till söndag. Ska bli jättekul. Ses inte så ofta pga milavståndet.

Idag så har jag mått rätt bra. Har mått riktigt illa då och då pga pillrena jag tar för att avrbyta amningen. Har haft minst 2-3 st blodtrycksfall varje dag plus allmänt snurrig i huvudet. Igår tidig morgon så fick jag ett anfall när jag gjorde ordning Filips välling. Fick lov och sätta mig där jag stod så det blev att sitta och luta sig mot kylskåpet tills det gick över. Kändes jobbigt att inte kunde ta sig någonstans och att Filip låg på övervåningen hungrig. Men ngt positivt är att produktionen nu stannat men har fått liten mjölkstockning som jag inte får loss. Får ringa läkaren om den inte ger med sig inom några veckor. Vill  ju inte riskera att få bröstböld. 

Solen har försökt skina så gott det går mellan regnskurarna. Nu vill jag ha sol och värme igen. Som det var förra veckan på Kreta. Ca 23 grader varmt. Helt perfekt.

Har varit duktig idag och tvättat, vikt tvätt, dammsugit och diskat. Ska få ordning på övervåningen tills fredag. Så pappsen kan bo hos oss i rent och fint hem =)

 




......... Datum: 2009-05-20 Tid: 11:24:02

Nu dags för skogen

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Hundarna längtar och det ska bli skönt att få en rask tempopromenad med en sovande gosse i vagnen =)


Finaste Wilma 


......... Datum: 2009-05-20 Tid: 10:55:29

Äntligen Hemma

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Hittade en länk till huset som totalrenoveras just nu av Äntligen Hemma programmet på tv4 på tis.kvällar. Är nu till salu. Du kan se annonsen HÄR.Häftigt och otroligt stilfullt. Men är det verkligen värt 12milj? En annan kan ju bara drömma *haha*




......... Datum: 2009-05-20 Tid: 09:27:14

Glädjande besked

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Igårkväll när familjen var ute och avståndsbedömde hus så berätta radioreportern att Robbie Williams ska släppa ny skiva 2010. Så efterlängtat. Hoppas på lika galen och annorlunda skiva igen. Även att han kommer tillbaka hit och gör ett konsert igen. Fullt ös förra gången, jätteroligt var det!




Ullevi 2006, en av de bästa konserten jag varit på!


......... Datum: 2009-05-19 Tid: 15:17:24

Underbart!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Solen skiner ute efter dagar av gråmulet och regn. Tyvvär så sover gossen så vi får va kvar inne. Vi ska skjutsa mormor till affären lite senare. Hoppas på solen skiner då också =)




......... Datum: 2009-05-19 Tid: 11:30:49

Klåfingret är i farten

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Det lilla klåfingret är i full fart numera. Så dags att börja säkra upp hemmet. Vi har en jättedålig tvbänk. Alla mottagare, dvd och blueray-spelare, x-box och andra prylar ligger helt öppet. Plus ormboet av sladdar som är bakom är väldigt intressant. Har nu tittat runt på nätet och vad tror ni om denna? Tv-möbeln Tobo från Ikea. Där kan man gömma undan allt för det lilla fingret *ler*







......... Datum: 2009-05-18 Tid: 10:41:48

Städning på schemat

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Idag så ska det fixas med tvätt, städa och fixas. Har ej kommit ikapp med all tvättning sen vi kom hem från Kreta. Så det ska både tvättas och vikas. Jag försöker hålla igång men är rätt yr och har ont i huvudet. "Bara" 11dagar kvar idag på kuren. Måtte dessa dagar gå fort.

Filip var helstökig igår kväll. Jättetrött men otröstlig. Tror han är inne i någon sorts seperationsångestperiod. Somna inte om förrän han fick liga bredvid mig i min säng. Vid kl fem så la jag tillbaka honom efter han fått sitt mål mat. Minns att Hillevi var lika stökig vid den åldern. Nu har han somnat om igen. Så ska passa på att fixa lite.

Hörs senare.




......... Datum: 2009-05-17 Tid: 22:16:58

Gokväll!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Dagarna flyger fram =S 

Gubben vakna ialf igår och berätta allt som skett. Tydligen en massa springscener i gamla stan blev det =) 

Har idag jobbat en sväng. Tyvvär så börjar djuren minska (lantbruket är under avveckling) så det tog bara ca en timma att fixa klart allt. Min chef skulle se över foderbiten senare idag. Som jag annars brukar göra. Har även hunnit en tripp till svärmor för lite fika, snack och Anders fixade hennes telefoni som skulle installeras.

Igår så började jag min kur piller mot att få stopp på amningen. Mindre kul med rejält yrsel/kräkattack =/ Idag känns det bättre med den biten men trodde faktiskt att de skulle ge fortare effekt. Så sitter nu med enorma och stenhårda bröst. Natten lär inte bli kul =( Hoppas det lugnar ner sig fort. Har ju försökt i flera månader att få stopp på produktionen men ej lyckas utan att fått mjölkstockningskänningar. Håll tummarna att det lyckas denna gång. Så jag har känt mig lite off både igår em och idag. Så lite därför har tiden vid datorn blivit minimal.

Annars så bjöd kvällen igår på både grillad mat, sen tv-tittande på Robinsson och sen Melodiofestival. Vilken kliffhanger på Robinsson (måste se nästa avsnitt) och Grattis Norge! Min röst låg dock på Islands bidrag. Vilken superröst hon hade. Ojoj!

I helgen så skulle vi på husvisning. Men tydligen så hade huset blivit såldt innan visning. Så snacka om snopet när jag ringde mäklaren och fråga efter vägbeskrivning (annonsen var borta från hemnet). Synd, huset så finfint ut.

Nu blir det inte så mycket mera idag. Hörs imorrn

Sov gott!


......... Datum: 2009-05-16 Tid: 10:41:30

Gubben borta inatt

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 2

Vet du vad din man gör om nätterna? Jag visste lite men när jag kollade digitala kameran idag så kunde jag aldrig ana att han förvandlas till en gammal soldat om nätterna =S 

Skämt å sido =D

Han var statist inatt i en film som filmades in i Gamla Stan i Sthlm av Dramatiska institutet. Exakt vad vet jag inte om jag får skriva i nuläget. Men kan avslöja att det brann en del och gissar även på skottlossningar. Han kom hem kl 6 imorse. Ligger och sover. Är nyfiken så vill att han ska vakna =P 

Kanske han vaknar upp och tror han är en riktig Moviestar!




......... Datum: 2009-05-15 Tid: 21:04:21

Små framsteg

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 2

Gossen kämpar på i sängen i våran lägenhet på Kreta. Lite vingligt men framåt kommer han =)





......... Datum: 2009-05-15 Tid: 16:56:24

Hej hej!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 3


Någon som saknat oss?? 

Nu är vi hemma igen från en otroligt skön, mysig semester på Kreta, Sunwings Resort Makrigialos! Vi landa igårkväll på Arlanda.

Vi har badat, solat, ätit och druckit gott. Dagarna har gått så fort men brukar göra så när man har trevligt. Makrigialos är en liten by strax söder om Heraklion (flygplatsen). Dit tog vi oss med buss genom Kretas både gästvänliga dalar och inte alltför vänliga branta stup ner till det vackra blåa havet. Denna resa tog ca 2tim så det var det enda som var minus. Varmt och tröttsamt. Byn är en liten och gammal fiskeby som verkligen har exploaterats av turism. Vartannat hus bestod av en taverna och sen souvinershop. Själva resorten låg ca 2km utanför byn. Ett stenkast ner till havet och lång, fin sandstrand. Vi hade turen att få en lägenhet med jättefin havsutsikt. Där avnjöt vi våran frukost (även några luncher) på vår terass och tittade på fiskebåtar som åkte förbi. Kvällarna spenderades i huvudbyggnaden där det var underhållning varje kväll. Allt från temakvällar som 90-tal, abba-shorw och grekisk afton med lokalt band som spelade.

Hillevi fick nog simhud mellan tårna denna vecka. Hon spenderade mer tid i vatten än ovan. Hon hade tur att träffa en jämnårig tjej på våran andra dag på resorten och de har haft superkul hela veckan. Sista nattdoppen gjorde Hillevi och hennes kompis runt ca nio på kvällen. Hillevi har blivit så brun och fin, ngt bränd på axlarna. Men annars vackert sommarbrun. Denna resa lär hon inte glömma bort i första taget.

Lilla Filip hängde med han också. Jätteglad hela veckan. Aldrig missnöjd och han har också fått bada lite i babypoolen. Flygresan gick också super. Inte ett pip eller ledset öga. Han har följt med på alla äventyr och roat sig med sugrör på kvällarna när vi varit ute och ätit. Alla greker vi träffat har verkligen älskat barn. Har försökt få fram lite prat men Filip är som han är. Lite blyg och tittar gärna lääänge på folk. Sen så har det absolut största framstegen kommit i hans utveckling. Han har börjat krypa/åla sig framåt. När han inte landar som en strandad säl så kommer han framåt sakta men säkert. Duktiga killen!

Vi vuxna har kanske inte haft direkt "semester" eftersom det har blivit en hel del annorlunda passupp på barna men vi har njutit varje minut av att va hemifrån. Äta gott och slappa vid poolen. Anders är stolt med att vara lika vit nu som han var innan vi åkte (ingen soldyrkare) och har ej badat. Jag har gjort några tappra försök med solen och fått lite färg. Även badat i poolerna med. Tyvvär så får jag alltid soleksemen vid alltför hård solning så har varit lite sparsam med alltför hård solexponering.

Summa summarum. En toppenvecka! Här följer några bilder från Kreta =)


Badtjejen!


Stor skillnad på hudfärgen =)


Vy från vår lägenhet. Blått hav!


Badtajm!


Alltid lika glad!


Promenad på stranden.


Hemresa.





......... Datum: 2009-05-06 Tid: 21:40:25

Allt klart

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 5

Nu är allt klart inför morgondagen. Så nu ska vi sova och sedan åka kl 6 imorrnbitti hemifrån. Ska bli så skönt och roligt att komma iväg. Få se om vi får tag i någon dator där borta för lite uppdatering. Annars så hörs vi när vi kommit hem.

Kraam


Kreta, here we come!


......... Datum: 2009-05-06 Tid: 10:24:57

Mycket idag

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 2

Idag är det dagen före resan till Kreta. Härligt! Men mycket ska fixas idag. Idag ska det packas, hämta Filips pass hos polisen. Kl 1 ska vi vara på bvc för sista koll av Filip. Men han är ju pigg och frisk så finner inger hinder att vi inte skulle komma iväg. Kl 2så är det utvecklingssamtal med Hillevi i skolan. Ska också hinna köra mamma till apoteket. Ska själv bunkra upp lite alvedon om någon av barna skulle bli sjuka när vi är borta. Ska få Hillevi att städa upp sitt rum så min mamma kan bo där utan ha massa saker liggandes överallt. Mamsen kommer bo här i veckan och vara hund- och kattvakt. Någon dag kommer hundarna få åka till Anders föräldrar och springa av sig på landet. Sen toppar vi med att jag ska jobba i em. Så nu loggar jag ur här tills ikväll. 

Kraam 


......... Datum: 2009-05-05 Tid: 11:32:11

Mammablogg Galan

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 6



Nu är det efterlängtade kuvertet hemma =)



Som jag skrivit förrut så har ni röstat vidare mig till final på Mammablogg-Galan! Tusen tack alla som har röstat. Nu har omröstningen börjat om och kan du rösta fram tills den 20maj kl 12.00. Detta är den sista röstningen inför galan som hålls i Göteborg den 4 Juli. Vinnarna presenteras under stor galamiddag med all lyx och glamour man kan önska sig. 

Jag är hur glad som helst och ser fram emot att få gå på gala. 
Hoppas du vill fortsätta lägga en röst åt mig.
 Följ länken nedan och du kommer rätt.






......... Datum: 2009-05-05 Tid: 09:52:33

Barncancerfonden

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Har följt Victors kamp sen hans moster berättade om honom för en tid sen på ett hundforum jag är medlem i. Hur han kämpande in i det sista. Hur han krampaktigt/panikartat han försökte hålla sig kvar i livet innan han somna in. Även Aftonbladet har skrivit om honom. Nu ska TV3 visa hans sista tid på programmet sjukhuset. Victor blev sjuk i samma ålder som Filip är nu. Overkligt att tro att något så litet och glatt kan släckas ner. Skänk en peng till Barncancerfonden. Det har jag gjort.

Föräldrarnas blogg hittar du här: Den Starkaste Stjärnan

Ge en slant här : Barncancerfonden


......... Datum: 2009-05-04 Tid: 11:40:22

Remus

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 3

Var in och tittade på Sörmlands Ardennerklubb. Här är svärfars söta kille Remus (född 2/4) med sin mamma Tuja. Måste ut och titta snart igen på gossen. De växer ju så fort!




......... Datum: 2009-05-04 Tid: 11:25:17

God förmiddag!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Äntligen lite tid att andas ut och sätta sig ner för att skriva ner några rader. Helgen har rusat iväg med rasande fart. Inte så mycket evenemang men ändå så att dagarna har gått fort. Helgen bjöd ju på superväder, så en del spenderades utomhus. Jag var och jobbade. En tripp till Etuna blev det igår för att inhandla shorts och Hillevis efterlängtade sparkcykel. De större barna hade vattenkrig hela lördagen ute. Jättekul med alla vattenballonger =) 

Sen Filip lärde sig komma över dörrkarmarna med sin gåstol så är det ett himla passande. Idag så försökte han doppa tvkontrollen i hundskålarna. Visste ej att han fått med den ut i köket. Så ett öga måste va på gossen hela tiden. Han lyssnar ju liksom inte ;-)

I lördags så åkte vi ut till köpcentrumet strax utanför stan. Där uppträdde Måns Zelmerlöf. Euronics hade ettårsjubilemum och firade med Måns och Carolina Af Ugglas stod på scenen. Skippade dock det sistnämnda. Publiken bestod mest av små tjejer och deras föräldrar. Många mammors hjärta som dunkade extra?? *haha*

Idag så är det att gå igenom allt som ska med på våran resa till Kreta på tors. Ser fram emot det men nu börjar min flygnojja komma. Avskyr att flyga. Säger alltid att denna resa blir den sista men ändå så trotsar man och åker upp igen. Det rör sig om en flygtur på 3½ timma så det ska nog gå bra. Starten är värst. Sen flyger man bara med. Hillevi är både spänd och förväntansfull. Alla ser fram emot resan =)

Ska nu umgås med gossen som röjer loss för fullt i gåstolen. 

Hörs säkert senare!







......... Datum: 2009-05-01 Tid: 20:46:45

Så tyst så tyst

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Tyst och lugnt i hemmet. Filip somna just och HIllevi sover borta hos kompis. Anders i Stockholm och kollar Amerikansk Fotboll med sina fotbollskompisar. Kvar blir då jag som är vaken. Dogsen och katten sover också. Ska strax ta och kolla på Arn-Vid vägens slut. Jag är säkert ensam om att inte har sett den andra delen. Har helt enkelt inte blivit av.

Idag så har det blivit jobb, städning och grejat här hemma med tvätt. De vanliga sysslorna. Har haft en del tvätt efter Filips jobbiga diarreperiod. Jag är nästan övertygad om att det är ngn sorts mjölkallergi. Han var lugn och fin i magen hela dagen igår. På kvällen fick han sin gamla gröt. Dvs icke mjölkfri. Inatt vakna jag av att illa lukt från sängen och Filip va ledsen. Hade geggat ner sig själv, sängen, sängkläderna. Så det vara bara att riva ur allt i sängen vid kl 3 inatt och tvätta av gossen. Stackaren. Idag inga mjölkprodukter och en bra mage. Nu blir det bara mjölkfria produkter. Fortsättning följer....

Nu så ska jag lägga mig i soffan och bara slappa =) 

Vad har ni pysslat med idag? Återkommer senare ikväll.

Till Gabriella