......... Datum: 2009-09-13 Tid: 20:53:25

1år och 6dagar

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 3


1år och 6dagar gammal. Ikväll så har Filip tagit sina första egna steg utan stöd. När han väl gjort ett par stapplande steg så var det som han kom på att man faktiskt kan gå och tog egna steg sen på eget bevåg. Om ett par veckor så kommer vi inte ha en krypandes gosse i hemmet utan en liten grabb som utforskar världen med sina fötter. Om det inte vore nog av små/stora framsteg så ploppar det upp nya tänder för fullt. Inte mindre än fyra stycken små bissingar växer.

På fredag så går då flyttlasset och allt är mer el mindre färdigpackat. I med flytten så kommer internet att vara urkopplat på obestämd tid. Inte allt för länge hoppas jag. Beror på hur länge det tar för operatören att koppla in det i vårat hus. Hur ska man klara sig utan internet?!? Det är väl stora frågan just nu ;-) Men så fort det är inkopplat så ska jag fixa upp lite bilder på hur det ser ut i hemmet. 

Har i veckan varit på Ikea två gånger och köpt hem möbler plus massa smått och gott. Läntar tills nästa helg så man kan få skruva upp dem. Fina möbler till gossen och lite andra saker till hemmet i övrigt.
En liten Filip är fortfarande uppe men börjar bli dags att försöka få honom till sängs.

Må så gott därute!

Klart för flytt!!









......... Datum: 2009-09-09 Tid: 11:18:17

Riktigt skoj

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1


När det är lugnt i huset på kvällen. Barna sover, man orkar inte grejja i hemmet med att packa inför flytt eller städa mm. Ja då lånar jag min dotters nya Nintendo DS och spelar Mario Bros. Hur kul som helst. Så även fast man är 30+ och igentligen borde göra något helt annat så får man släppa fram den gamla speltjejen från tonåren och låta spelet flöda.....









......... Datum: 2009-09-08 Tid: 20:13:33

Lite bilder

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Lite bilder från huset kanske vore på sin plats. Våran riktigt envisa virusinfektion har hållt i sig i 3v nu. Hela familjen har legat i omgångar. Allt från luftvägsinfektioner, feber, öroninflammation och urinvägsinfektion. Trots det så har vi kämpat med huset som vi snart kommer flytta in i. Närmare bestämt på fredag nästa vecka. Bara ett rum kvar att tapetsera (köket) och nu läggs det golv för fulla muggar. Svärfar ger oss en hjälpande hand med att fixa köksbänkarna i köket. Hjälp som är guld värd nu i bråda tider för att få klart det mesta innan inflytt.

Nåväl här kommer ett litet smakprov. Fint eller hur?

Vardagsrummet innan (mäklarbild):
Nu:


Filips rum: Nya tapeter och nytt golv




Hillevis rum, golvet klart:


......... Datum: 2009-09-08 Tid: 12:39:33

Ett stort tack!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 2

Ett stort TACK önskar Filip och resten av familjen för alla gratulationer och presenter via besök, telefon, blogg, sms, facebook och kort. Vi hade en lugn och stillsamt kalas (pga sjukdom). Filip röjde loss totalt med omslagspappret. Mycket mer intressant än vad som fanns i paketen =)

Tusen tack åter igen!


......... Datum: 2009-09-07 Tid: 15:43:17

Hurra

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 5


Hipp hipp hurra för vår 1åring idag!





Till Gabriella