......... Datum: 2008-12-22 Tid: 23:09:23

En dag i ens liv

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Och denna dag har det inte hänt något alls. Varit hemma hela tiden. Har dock städat och röjt så det är ordning igen i huset. Imorrn nya tag med köket tänkte jag. Ska sortera ut det som ska vara kvar och det som ska till 12korgar(secondhandbutik i stan). Gissar på att hälften av det som finns i skåpen har inte används på flera år, en del saker aldrig. Inte mycket att släpa med till nya stället.

Filip har sovit max 1½tim totalt idag. Brukar sova minst 3tim. Kräkt ner 3-4st body´s under dan. Han kräks normalt inte alls. Glad ändå har han varit =) 

Allt klart inför julen. Kom på idag att vi inte ens har någon julskinka i år *buhu* Det som är så gott.... Ska titta på ica imorrn om de inte har färdigskuret i butiken. Ingen ide att köpa en stor hel skinka.

Kollat på Singing Bee igen, är nog tredje gången jag sett ett helt avsnitt. Är rätt medryckande faktiskt med bra, poppiga låtar =)

Hillevi är hos mormor och sover över där. De skulle klä granen och göra lite julgodis. Hillevi gick runt i huset imorse och letade efter julklappsgömman.. Men fann den inte.. *ler* Hon är så nyfiken!! Kolla i flyttkartongen i sovrummet nästa gång du letar ;-)

Nu ska jag sova. Filip lär ju vakna om en eller två tim för lite käk. Natt natt!

 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella