......... Datum: 2009-04-16 Tid: 12:59:09

Closeup!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Leo linslus är i farten igen. Denna gång med sin älskade ekorre. Kunde inte låta bli att skratta när jag såg denna bild!

Nu är hemmet klart påsånär tvätt som ska vikas klart. Filip ville inte va en medgörlig pojke så vi fick gå ner och göra annat en stund. Just nu härjar han runt i sin gåstol och upptäcker alla saker man kan dra i. En sak har vi konstaterat, det är att vi har många sladdar i detta hem som är väldigt intressant. Så ett nytt större hem tages emot med all tacksamhet snarast.

Kan även passa på att göra en update vad som hänt med huset vi har bjudit på. Kanske fisit gjort men vi sänkte vårat utgångsbud igår. Priset de vill ha kan man få en fin villa i stan för eller mycket mera hus på landet för de pengarna. Mäklaren inte allt för nöjd och troligtvis inte säljarna heller. Så nu är det väl bara att avvakta och se vad som händer.

Nu ska jag göra en shoppinglista på varor som ska handlas in tills imorrn. Det blir totalt 22pers totalt imorrn så det blir full rulle. Men trevligt =)


Kommentarer
Datum: 2009-04-16 kl. 14:25:45 URL: http://hilajns.blogg.se/

Härlig bild! Lycka till med budgivningen.

Kommenterat av: HUSnrNIO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella