......... Datum: 2009-04-18 Tid: 11:47:16

Full rulle igår

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Men det var mycket trevligt. Hillevi fyllde 11år och det firades med att släkten kom på dagen och hälsade på. Det var mormor, moster med sina barn, Anders föräldrar, syster med sina barn. Det bjöds på lite bullar, kakor och egengjord prinsesstårta. Hillevi fick massa fina presenter som hon har både prövat och redan börjat pyssla med. Bandyskyddskläderna har redan blivit prövade ute på bandyplan.

Sen kl fem brakade huset lös med rejäl fest. En tacobuffe dukades upp och alla nio hade jättekul hela kvällen. Tur att vi bara bor i parhus så stämningen inte störde alla grannar ;-) Det lektes både vita rosen, limbo, trassel, mörka rummet och spelades fotboll en stund ute på bandyplanen. Ett försök till Ryska posten gjordes också men det var lite pinsamt så den leken lades på hyllan *ler* Filip trivdes också med att vara i centrum bland alla barn tillsammans med syster. Tusen tack alla som kom igår. Kan säga att hela familjen somnade ovaggat igår, men det brukar va så när man har haft roligt =) 

Idag har vi planer på att åka ner till sjön och mata änderna tillsammans med småkusinerna. Jättefint väder men lite blåsigt så det lär till att ta på sig extra kläder. Sedan så blir det pokerkväll för Anders del och jag och min syster ska ha syskonkväll ikväll. Var inte igår kan jag säga så det ska bli kul =) En husvisning är planerad och om vi hinner ska vi åka och titta på en resevagn som vi ska låna när vi åker till Kreta om ca 3v. Så fullt upp med andra ord idag med.

Hoppas ni har en underbar vårig dag idag! 


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella