......... Datum: 2009-04-20 Tid: 22:41:50

Ny leksak i hemmet

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Ikväll så monterade Anders ihop Filips nya leksak. Köpt på Ikea i Uppsala. Filip gillade att peta på kulorna som sitter på ställningen. Jisses så fint de gjort på nya Ikea. Ikea har byggt nytt hus, så det innebar att allt var i toppskick. Stora ytor, inge trängsel någonstans. När det är dags för att köpa till vårat nya hem. Då är det dit vi kommer att åka. Dejtade syster med lilla kusin där. Och avnjöt god laxpanna i Ikeas restaurang. Hillevi åt Laxfile med rotfrukter. Jättetrevligt.

Har jobbat och det gick bra. Var lite tungt det sista stallet men bara bita ihop. Ju mera man tar i desto mer kommer man orka senare =) Passen är även fixade för Anders och Filip. De fick gå själva på stan och fixa medans jag jobbade. De gick även till Farmor en sväng och titta in i hennes nya lägenhet. Vill också dit och se men det får bli en annan dag. Tror Hillevi är nyfiken också.

Imorrn blir det till att städa i hemmet igen. Lite tvätt som ska fixas mm. Måste även göra iordning lånekläderna som Filip har haft. Så de får komma tillbaka till rätt hem igen. Sedan jobb på eftermiddan när Anders kommit hem från sitt jobb. Blir till att mötas i dörren.

Nu tänkte jag surfa runt lite innan dags för sängen.

Sov gott!





Kommentarer
Datum: 2009-04-20 kl. 23:05:39 URL: http://hasselqvist.blogg.se/

finblogg du har!

allt bra?

kram

Kommenterat av: Ida Hasselqvist

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella