......... Datum: 2009-08-06 Tid: 22:48:38

Fullpackad bil

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1


Idag så har stora plånboken kommit fram och vi har handlat hem golv, tapeter och kakel plus en massa annat som behövs till att få sakerna på plats. 

Vi var till Ikea för att kolla in våran nya bänkskiva och diskho till köket. Tyvvär så hade vi missat ta några mått som var betydelsefulla för att få ihop våran bänkskiva. Så vi fick lite bakläxa och får åka till Ikea igen om några dagar för att ge de extra måtten så de kan tillverka en ny bänkskiva som passar just vårat kök. Vi köpte med oss halva ytan av golvet iallafall. Ca 20kvadrat. Eftersom vi ändå måste dit igen så kunde vi lika gärna dela upp det. Det var nog så tungt med 10 kartonger golv. Det vill ja lova. Vagnen var rejält tungkörd.

På Rusta så fann vi tapeter som fick följa med oss hem. Några som vi redan kollat på föll bort och vardagsrummet fick en helt annan tapet än vi först bestämt. Tur man är flexibel ;-) Nu har alla rum tapeter som ligger och väntar på att få komma upp. Filip har dock inte fått tapeter än. Lite idetorka just nu. Tips mottages gärna.

Dagens varmaste höjdpunkt (Bauhaus sakna aircondition i huset) blev idag när vi kolla kakel. Anders och jag hade lååång diskussion vilket kakel vi skulle ha. Ingen var nöjd med den andres tycke. Så vi var redo att ge upp och åka därifrån. Men när vi gick iväg mot kassorna så hittade vi en ny korridor med kakel. Vi gick in där för att ta oss en titt. Vi stanna båda samtidigt vid en kakelvägg och tycke infann sig direkt för ett ljust kakel. Kaklet var dyrare än vad vi tänkt oss. Men när båda är överens och gilla det så fanns inget skäl till att inte köpa hem det. Var dessutom bara 5st kartonger kvar. Vi behövde 4st. Ödets nyck eller? Väggen kommer bli så fin nu över diskbänken!! Bilder kommer givetvis senare när vi packat upp varorna.

Imorrn så är det slut på ledigheten från huset. Det blir till att fortsätta i kök och hall. Fortsättning följer........

Fällda passagersäten och nästintill fullpackad bil.

Filips ursöta Tigerdress =)





Kommentarer
Datum: 2009-08-06 kl. 10:19:13 URL: http://agnieszka.blogg.se/

guud så kul att shoppa!

Kommenterat av: Agnieszka

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella