......... Datum: 2009-08-10 Tid: 14:42:54

Husliga av oss

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Idag så har jag och Hillevi varit riktigt husliga. Filip har suttit i sin vagn och hejjat på. Vi har idag plockat ner ca 3liter röda vinbär och ca 2liter krusbär. I em så kommer det kokas gele och marmelad för fullt! Hillevi passa även på att göra en äppelpaj av trädgårdens äpplen. Visst är vi duktiga =) 

Vet ej om jag berättat om hur stor vår blivande trädgård är? Isåfall så gör jag en snabbredovisning nu. Tomten är ca 1300kvadrat stor. Det finns äppelträd, päronträd, körsbär, plommon, röda och svarta vinbärbuskar, krusbärsbuske, rabarber, jordgubbar, hallonbuskar, potatisland/trädgårdsland. Det äldre paret har verkligen skötit sin trädgård med stor omsorg. Känns riktigt nervöst men samtidigt spännande att få ta över den och se till att det bär frukt år efter år. 

Hur det går inne i huset? Bara bra =) Köket står just nu stilla. Allt är gjort så långt det går. Ska i veckan ta oss igen till Ikea för att beställa våran diskbänk. Sedan ca 4-5v leveranstid. Hallen är näst intill klar. Har glömt kameran hemma i två dagar. Ska (om vi åker dit ikväll) ta med kameran för att visa er före och efter bilder av hallen. Nu på tur så är det tapeter som ska upp. Spännande att se hur vårat tapetval ser ut på väggarna.

Anders har idag börjat jobba igen efter 4v semester. Kl 05.15 ringde klockan. Stackarn... 

Nu ska jag fixa lite här hemma. Har varit borta ca en vecka från där vi bor nu. Så det ser ut som ett bombnedslag här inne.


Krusbären


Hilevis äppelpaj




Kommentarer
Datum: 2009-08-10 kl. 23:43:19 URL: http://www.lovemercury.se

mummsigt

Kommenterat av: bitte

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella