......... Datum: 2009-02-24 Tid: 21:47:43

Fasiken så seg man är..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Är väldigt seg ikväll. Funderar seriöst på att runda av för idag redan nu. Imorrn ska vi till bvc. Hade en liten förhoppning om att hinna ner på stan innan en sväng och titta lite efter nya toppar och ev något fint att ha på sig när Filips kusin ska döpas i mars.

Dagen har varit lugn. Var på ca en timmas promenad. Leo var muppig mot en annan hund så han fick gå i koppel hela vägen runt. Nu har han gjort så två gr inom kort tid. Har blivit lite mental träning senaste tiden. Ska surfa runt på hundklubbarna i stan och se om de inte har någon rolig kurs på gång.

Nu ikväll så var jag hos frissan. Klippte upp lite och tog bort slitna toppar. Tydligen så pass lite för både Anders och Hillevi frågade om jag verkligen hade varit hos frissan.............

Och så blir det kungligt bröllop. Skvallerpressen hade rätt denna gång =) Var ju osäker imorse..

Mitt lilla projekt "attdranerpåamningen" går rätt bra. Igår var det jobbigt, lite bättre idag. Filip gillar tydligen varken efterätt eller banan. Så vi kör på med gröt och barnmatsburkar. Han har idag fått amma 2gr. Imorse och nu ikväll. Han har varit glad hela dagen så han borde vara mätt och nöjd.

Och nu så väntar sängen. Ha en skön kväll och sov så gott!

 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella