......... Datum: 2009-02-19 Tid: 22:41:27

Knas-Wilma =)

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Det blev ingen Eskilstuna idag. Orkade inte. Vi åkte istället ner på stan en sväng. Kollade på Lindex och där hade de en jättefin fleeceoverall. Blå med stjärnor på. Tyvvär så hade de bara upp till strl 74 och det har han just vuxit ur. Behöver nu strl 80 för att inte sitta som ett korvskinn. Var sedan till två barn/babybutiker men ena hade slut och den andra var stängd. Så det blir till att leta vidare.

Sedan åkte vi till Karlssons och kollade lite. Hade fått tips från Anders syster att det fanns stora dörrmattor där. Vilket det också gjorde =) Det blev en svart med hundar på. Wilma tyckte den var mycket skön och gjorde den till en sovplats *ler*

Vi har nu ikväll suttit och pratat framtid. Hur livena ska se ut på ett ungefär om några år. Tror vi börjar se ett ljus framåt. En liten dröm från bådas håll som förhoppningsvis ska bli till verklighet.

Sen har vi syndat med att ätit chips och lite godis ikväll. Sett på "Knutby - Vägen hem" på fyran. Som gammal Knutbybo så är det kul att se folk som man träffat och känner igen sen man var liten. Alla platser också som är filmade.

Filip har varit på strålande humör hela dagen faktiskt. Somnade just för kvällen. Hillevi sov över hos min mamma så vi ses imorrn.

Nu ska jag runda av hör för ikväll. Sov gott allihopa!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella