......... Datum: 2009-02-14 Tid: 15:22:53

Svisch... Så fort går dagen idag..

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Dagen har gått med rasande fart. Morgonen började med att Filip vaknade (för första gången sen han somna igår strax innan åtta) kl 6 och låg i sängen och pratade. Var sedan vaken till strax efter sju. Då somna han, och jag med. Hade tänkte åka tidigt till jobbet men så blev det inte. Anders släppte av mig på jobbet strax efter kl nio innan han, Hillevi och Filip åkte till Etuna och hämta tvättmaskinen.

Jobbpasset gick bra. 2½tim. Några boxar var rätt nedgeggade men under kontroll. Så mockningen av de 185 boxarna gick bra. Ca 1500st grisar som har fått boxarna fina =) Samma sak imorrn igen........

Sen blev vi bjudna på korvgrillning. Anders systers familj ville fira Anders födelsedag (som är på måndag) idag. Lilltjejen har vattkoppor så känns lite dumt att få hem såna just nu när Filip är så liten. Så vi firade utomhus i det vackra soliga vädret.

Nu har Anders och Hillevi åkt till Scaniarinken för att heja fram SSK till seger mot Luleå. Hoppas de får en kul stund. Nu ska jag ta och väcka upp Filip som ligger och sover i vagnen än.

Hörs senare!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella