......... Datum: 2009-01-23 Tid: 11:23:59

Han var en ond man.....

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Den där Adolf Hitler. Pyttsan att jag kom isäng tidigit igår. Halv två låg jag i sängen. Fastnade vid en film som gick på tvåan. Handlade om Adolfs sista tid i livet. Man blev ledsen av att se den. Att en mans visioner hade livet av 50milj personer i kriget och avrättade 6milj judar i lägrena.

Det sorgligast av allt är att ingen verkar ha tagit någon sorts lärdom av det. Finns så många krig runt om i världen och många dör bara för en religion skull eller någons åsikt. Krig kommer nog alltid existera på denna jord =(

Hur som helst så har vi tagit lång sovmorgon. Halv elva gick vi upp och det känns väldigt sent. Filip har sovit hela tiden förutom två matningar. Men nu är halva dagen borta. Kl två vill jag senast vara på badet. Halv tre börjar det i bässängen.

Sen så är det bombnedslag här hemma. Hade hoppats få hem syster med hennes barn innan de åker hem igen. Så det blir till att röja i helgen. Imorrn blir det en tur till etuna och på söndag så är det taco-lunch/middag. Så helgen blir lite hattig den med.

Ingen tvättmaskin har vi just nu. Snart är det slut med rena kläder för Filips del så det börjar bli akut. Hoppas vi får nycklarna till tvättstugan idag eller vi finner någon billig på blocket snart.

Uppdaterar mera senare idag. Kram på er!





Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella