......... Datum: 2009-07-15 Tid: 20:42:38

Tur o Retur

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 0

Hallå! Jo vi lever här. Vi njuter av sommarens fina väder och fullspäckade dagar. Så surfning på nätet ligger inte högst på priolistan ;-) 

Idag så har vi varit till Uppsala. Tur o retur. Jag , Anders och Filip. Vi har köpt en bil =) Inte en ny men fullt funktionell. Anders ska ha den som pendlarbil mellan hemmet och jobbet. När vi flyttar till vårat hus så behöver vi en extra bil då det ligger utanför staden.

Det blev en Mazda 626 en 94a. Gått säkert alldeles många mil men mycket fräsch. Hoppas motorn är lika. Alltid vanskligt med bilköp av äldre årgång. Det var inget dyrt inköp så skulle det hända något så blir man inte blåst på allt för mycket pengar.


Vi var även förbi Ikea och åt god lunch där. Kollade in lite köksprylar som kommer passa finfint i nya huset.

Imorse vid kl 7 så åkte Hillevi till Jämtland. Hennes första långa resa på egen hand. Nja, helt ensam är hon inte. Åker med sin grannkompis och hennes föräldrar till hus strax utanför Östersund. Hillevi kommer även få sova över hos morfar i helgen (bor i närheten). Där kommer den årliga Vikingafestivalen hålla hus på lördag. Vi är lite smått avundsjuka. Det kommer bli stor grillfest på kvällen, lekar och show.

Imorrn så står det Riddardagarna i Mariefred på våran turlista. Så som ni hör så är det full rulle här. Men väldigt kul också!! =)

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella