......... Datum: 2009-06-26 Tid: 23:27:48

Volvon rullar på

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

I förmiddas så besiktade vi vår Volvo. Den gick igenom utan problem. Blev dock väldigt stressigt då vi insåg att det inte fanns någon varningstriangel. Så i all hast så fick vi leta runt i affärer. Det säkraste stället trodde vi var på Statoil. Men tydligen säljer de bara korvar på mackar numera. Så vi tog en sväng förbi Bilias affär och där fanns en för 99kr. På macken möttes vi av stora löpsedlar om att Michael J gått bort inatt. Det hade man inte förväntat sig. Må han sova gott. 

Idag så har Anders fått ihop vår nya tvbänk och installerat in alla boxrar, dvd, bluray, xboxar. Blev finfint!! Hillevi sover inatt borta hos sin kompis Irma och Filip sover sen länge. Dags för oss att runda av för natta. Varm och solig dag verkar vänta imorrn med. Så hade nog tänkt komma ner till badstranden och plaska lite med barna.

Natt natt!

Kommentarer
Datum: 2009-06-26 kl. 23:35:22 URL: http://jennyn.blogg.se/

Skönt att besiktningen gick bra, här strejkar min bil, vägrar att starta o besiktning innan den sista :) Kul att möbeln är på plats, är ni nöjda?



Astrid har fått feber i kväll, hörde hon yra där upe i sängen då visade de sig att hon hade 39, hoppas ni klarar er, kram!

Kommenterat av: Jenny

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella