......... Datum: 2009-03-09 Tid: 12:15:41

Måndag

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 2

Natten blev härligt lugn. Filip vaknade bara 2gr. En gång vid halv elva. Sedan inte förrän vid fyra. Härligt. Synd att inte mor gick och lade sig tidigt. Då hade hon fått många timmars sämn ;-)

Vi tittade på Beck - Länken. Spännande och bra. Hillevi såg början och tyckte det var lite läskigt. Så runda av med att då gå upp och titta på "snällare" film i sitt rum.

Idag så står det återigen städning på programmet. Plus en tur till Farmor. Anders är ledig från jobbet och Hillevi är hemma pga skolan är stängd för att lärararna är på studiedag. Så trevligt med sällskap.

Väntar på att mäklaren ska höra av sig...

Busfrö!!


Kommentarer
Datum: 2009-03-09 kl. 13:07:32 URL: http://hilajns.blogg.se/

Tack för kommentaren:) Kul med läsare som lämnar spår ibland. Min dotter fyller sex i år och lilla M är född i september, den 23. Såg att din minsta också var septemberbarn. Så underbart det låter med en lugn natt. M vaknar och vaknar och vaknar. De första tre måanderna hade han kolik, dock lindrig, men kvällar och nätter bestod av mkt skrik och gnäll. Trodde det skulle bli bättre men han verkar ha vant sig vid att vakna:( Ha en bra dag.

Kommenterat av: HUSnrNIO
Datum: 2009-03-09 kl. 13:10:31 URL: http://mammafiia.blogg.se/

sv: ja de får ni göra de e super gott=)



Kommenterat av: Fia ensamstående mamma till två fiina trollisar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella