......... Datum: 2009-05-25 Tid: 13:57:16

Bloggfria dagar

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 2

I helgen blev det paus med bloggande. Min pappa var ju här och familjen går ju före bloggandet. Idag så rullar han hemåt igen. Ca 60mil enkel resa. Jag hoppas att vi kan komma upp några dagar i sommar. 

Igår så upptäckte vi fel på våran älskade vagns hjul. Troligtvis så hände det under flygresan från Kreta. Vagnen har ju stått nästintill stilla sen vi kom hem så vi har inte sett det. Anders måste kolla igenom två av hjulen. Framhjulet är snett och ena bakhjulet åker ur från hjullagret =/ Anders, jag och Filip var på långprommis igår och då upptäckte vi felen eftersom det lät mysko efter ett tag. Skit också. Hoppas det går att laga. Trivs så bra med vagnen.

Hillevi slutade tidigare idag från skolan. Lärarna skulle iväg på ngn sorts konferans. Men Hillevi har inte ro att sitta inne så hon och en kompis har dragit till fotbollsplan för att träna inför fotbollscupen som ska va på onsdag. Duktiga tjejer =)

Jag vill så gärna klippa håret. Funderar på att mamma ska få sitta barnvakt åt Filip för första gången. Ta en drop in nere på stan. En enkel klippning tar ju inte så lång tid. 

Ikväll så åker vi på en husvisning och en till är bokad i helgen. Spännande =)





Kommentarer
Datum: 2009-05-25 kl. 20:19:18 URL: http://hilajns.blogg.se/

Klart att du ska gå och klippa dig om du är sugen på det:) Lycka till på husvisningarna.

Kommenterat av: HUSnrNIO
Datum: 2009-05-25 kl. 15:32:56 URL:

Hej Susanna.

Hoppas ni snart hittar ert drömhus..

Kram Ingela

Kommenterat av: Ingela

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella