......... Datum: 2009-05-04 Tid: 11:25:17

God förmiddag!

......... Kategori: Allmänt Lämnade kommentarer: 1

Äntligen lite tid att andas ut och sätta sig ner för att skriva ner några rader. Helgen har rusat iväg med rasande fart. Inte så mycket evenemang men ändå så att dagarna har gått fort. Helgen bjöd ju på superväder, så en del spenderades utomhus. Jag var och jobbade. En tripp till Etuna blev det igår för att inhandla shorts och Hillevis efterlängtade sparkcykel. De större barna hade vattenkrig hela lördagen ute. Jättekul med alla vattenballonger =) 

Sen Filip lärde sig komma över dörrkarmarna med sin gåstol så är det ett himla passande. Idag så försökte han doppa tvkontrollen i hundskålarna. Visste ej att han fått med den ut i köket. Så ett öga måste va på gossen hela tiden. Han lyssnar ju liksom inte ;-)

I lördags så åkte vi ut till köpcentrumet strax utanför stan. Där uppträdde Måns Zelmerlöf. Euronics hade ettårsjubilemum och firade med Måns och Carolina Af Ugglas stod på scenen. Skippade dock det sistnämnda. Publiken bestod mest av små tjejer och deras föräldrar. Många mammors hjärta som dunkade extra?? *haha*

Idag så är det att gå igenom allt som ska med på våran resa till Kreta på tors. Ser fram emot det men nu börjar min flygnojja komma. Avskyr att flyga. Säger alltid att denna resa blir den sista men ändå så trotsar man och åker upp igen. Det rör sig om en flygtur på 3½ timma så det ska nog gå bra. Starten är värst. Sen flyger man bara med. Hillevi är både spänd och förväntansfull. Alla ser fram emot resan =)

Ska nu umgås med gossen som röjer loss för fullt i gåstolen. 

Hörs säkert senare!






Kommentarer
Datum: 2009-05-04 kl. 13:39:38 URL: http://carolina1979.blogg.se/

Åhh Måns... dreggel ;)

Kommenterat av: Carolina

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback
Till Gabriella